Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

MyRe-Boost Refreshing Hydrating Cream 50 ml
Gave på kjøpet! Les mer
MyRe-Boost Refreshing Hydrating Cream 50 ml
p90542377
v90542378
Clarins
NOK
245

MyRe-Boost Refreshing Hydrating Cream 50 ml

Clarins

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30.
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susann T. | 01-09-2019
Super deilig og lett konsistens, men den gir samtidig rikelig med fukt. Jeg har normal/kombinert hud og denne gir huden min akkurat det jeg trenger. Den lukter også veldig friskt og godt, og merket My Clarins er vegansk. Stort pluss!
Diana | 02-07-2019
Anbefaler denne til dere som har normal hudtype. En super fin og god dagkrem som gir en fin boost med fukt og glød. Huden ser mer frisk og sunn ut. En veldig forfriskende, lett og fuktighetsgivende krem
Madelen | 28-04-2019
Wow! Dette er min nye favoritt! Fantastisk deilig konsistens, duft og ikke minst fukter den huden godt - og er perfekt før foundation. Min favoritter har vært moisture surge til Clinique og ginzing fra Origins, men denne slår begge! Vegansk, naturlig og supergod!

Mer Informasjon

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30. Serien tilbyr huden det beste fra naturen for å være så helsebringende som mulig: den tilfører kun det som er «sunt» og «godt», samtidig som den fjerner alt det «dårlige». Verken mer. Eller mindre. RE-BOOST Refreshing hydrating cream Normal skin er en myk og lett kremgel som gir et energikick til normal hud samtidig som den tilfører fuktighet hele dagen. Veganvennlig og ca. 89 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse. Duften har friske, fruktige noter for en energisk, oppkvikkende effekt. Dermatologisk testet. Inneholder bl.a. økologisk kokosvann (styrker transportkanalene for å forbedre næringstilførselen til cellene). Alperose-ekstrakt (beskytter og stimulerer lysosom-aktiviteten for å forbedre celleavgiftning). Fiken-ekstrakt (fremmer hudens fuktighetsnivå). Acerolafrø-ekstrakt (forbedrer hudens glød). Økologisk gojibær-ekstrakt (booster cellene). Tamarind pulp-syre (fjerner skånsomt døde hudceller). Anti-pollution complex – borremynte, haremat, furcellaria (beskytter mot de skadelige effektene av forurensninger både utendørs og i hjemmet).
Påføres hver morgen på nøye renset ansikt og hals. Varm produktet i hendene for å få den kroppstemperert, slik at den absorberes lettere. Fordel produktet med håndflatene på ansikt og hals, arbeid fra midten og ut mot sidene. Påfør deretter med pressende bevegelser, fortsatt fra midten og utover, for å unngå å dra i huden og for å fremme drenasje, og på den måten hjelpe til med å bevare et ungdommelig utseende.
Volum:50 ml
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331