Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
MyRe-Boost Comforting Hydrating Day Cream 50 ml

MyRe-Boost Comforting Hydrating Day Cream 50 ml

Clarins

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30.
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
MyRe-Boost Comforting Hydrating Day Cream
p90542381
v90542382
Clarins
NOK
245

Omtaler

Vilde | 02-06-2019
Elsker denne her! Kremen er litt tykk i konsistens , men den smelter virkelig på huden. Denne her kombinert med rens, fuktighetsspray og nattkrem fra samme serien, er gull verdt!
Karoline | 07-05-2019
Denne er så utrolig fin! Jeg har tørr hud, og ble først litt overrasket over hvor tykk kremen var, men den føles ikke tykk på huden i det hele tatt. Den lukter helt fantastisk, og har blitt en favoritt! I kombinasjon med sovemasken har jeg merket at huden min har blitt renere, mykere og friskere etter kun noen dagers bruk. Anbefales på det sterkeste!

Mer Informasjon

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30. Serien tilbyr huden det beste fra naturen for å være så helsebringende som mulig: den tilfører kun det som er «sunt» og «godt», samtidig som den fjerner alt det «dårlige». Verken mer. Eller mindre. RE-BOOST Comforting hydrating cream Dry and sensitive skin er en rik og lett mousse som gir et energikick til tørr og sensitiv hud samtidig som den tilfører fuktighet hele dagen. Veganvennlig og ca. 95 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse. Duften har friske, fruktige noter for en energisk, oppkvikkende effekt. Dermatologisk testet. Inneholder bl.a. økologisk kokosvann (styrker transportkanalene for å forbedre næringstilførselen til cellene). Alperose-ekstrakt (beskytter og stimulerer lysosom-aktiviteten for å forbedre celleavgiftning). Fiken-ekstrakt (fremmer hudens fuktighetsnivå). Acerola-ekstrakt (forbedrer hudens glød). Økologisk gojibær-ekstrakt (booster cellene). Tamarind pulp-syre (fjerner skånsomt døde hudceller). Økologisk sheasmør (gir næring og fyller på lipidene i huden). Anti-pollution complex – borremynte, haremat, furcellaria (beskytter mot de skadelige effektene av forurensninger både utendørs og i hjemmet).
Påføres hver morgen på nøye renset ansikt og hals. Varm produktet i hendene for å få den kroppstemperert, slik at den absorberes lettere. Fordel produktet med håndflatene på ansikt og hals, arbeid fra midten og ut mot sidene. Påfør deretter med pressende bevegelser, fortsatt fra midten og utover, for å unngå å dra i huden og for å fremme drenasje, og på den måten hjelpe til med å bevare et ungdommelig utseende.
Volum:50 ml
Hudtype:Sensitiv|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331