Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Multi-Active Jour Cream-Gel for Normal to Combination Skin 50 ml
Kampanje 20%

Multi-Active Jour Cream-Gel for Normal to Combination Skin 50 ml

Clarins

Den anti-aldrings hudpleie-duoen fra Multi-Active inneholder en ny generasjon kapsler som er beriket med ekstrakter fra kardeborre med antioksidanter og revitaliserende egenskaper.
452 kr
565 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Multi-Active Jour Cream-Gel for Normal to Combination Skin
p88719119b
v88719121
Clarins
NOK
452

Omtaler

May | 04-03-2018
Min nyeste favoritt. Lett krem som trekker raskt inn i huden. Svak duft. Denne dagkremen gir en herlig start på dagen!
N C | 16-02-2017
En favoritt ansiktskrem . Det er lett å absorbere, lukte deilig, ikke feit.
Line | 19-06-2016
Dette er en veldig god krem, men jeg som har fuktfattig kombinasjonshud som lett blir blank burde nok heller valgt den for normal eller kanskje til og med tørr hud. Spesielt pannen føles stram og tørr selv etter flere påføringer. Anbefaler heller denne for fet hud, da er den sikkert helt fantastisk. Hvis jeg kjøper den igjen kjøper jeg den for normal hud, det var den jeg fikk prøve på og den var veldig god. Men valgte altså den for kombinert hud siden det egentlig er det jeg har. Pluss for pen krukke, god duft og fresh rosa farge! Men skulle ønske den kom i pumpeflaske, det er litt mer hygienisk.

Mer Informasjon

Den anti-aldrings hudpleie-duoen fra Multi-Active inneholder en ny generasjon kapsler som er beriket med ekstrakter fra kardeborre
med antioksidanter og revitaliserende egenskaper. Multi-Active er utformet for å gi et vakkert resultat takket være det beste fra forskning og fra naturen. Den reduserer tegn på stress og alder samtidig som den gjenoppliver trøtt hud. Hudpleien din bør være like fantastisk og
hardtarbeidende som det du er.
Brukes morgen.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331