Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Multi-Active Jour All Skin Types 50 ml

Multi-Active Jour All Skin Types 50 ml

Clarins

Den anti-aldrings hudpleie-duoen fra Multi-Active inneholder en ny generasjon kapsler som er beriket med ekstrakter fra kardeborre med antioksidanter og revitaliserende egenskaper.
565 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Multi-Active Day Gift Box
Multi-Active Jour All Skin Types
p88719119a
v88719123
Clarins
NOK
565

Omtaler

AnnLouise | 04-03-2018
Veldig god lukt, veldig fin konsistens men ikke helt nok for huden min som er tørstere enn fukten jeg får av denne kremen. Passer nok kanskje ok i vår sesongen, men blir for tynn til vinteren og akkurat for tung til sommeren for min del. Men ellers likte jeg den veldig godt. Sensitiv hud .
Marit | 07-05-2017
Den beste dagkremen til min litt tørre hud.
Emilie | 21-02-2017
Favoritt! Perfekt krem om man er sent i 20-årene og ikke har spesielle hudproblemer. Den dufter nydelig og har en lett konsistens som trekker inn med en gang.

Mer Informasjon

Den anti-aldrings hudpleie-duoen fra Multi-Active inneholder en ny generasjon kapsler som er beriket med ekstrakter fra kardeborre
med antioksidanter og revitaliserende egenskaper. Multi-Active er utformet for å gi et vakkert resultat takket være det beste fra forskning og fra naturen. Den reduserer tegn på stress og alder samtidig som den gjenoppliver trøtt hud. Hudpleien din bør være like fantastisk og
hardtarbeidende som det du er.
Brukes morgen.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331