Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Toning Lotion Normal/Dry Skin 200 ml
Kampanje 20%

Toning Lotion Normal/Dry Skin 200 ml

Clarins

Alkoholfritt ansiktsvann som forsiktig fjerner alle spor av rengjøringsmelk og som gir en oppfriskende effekt samtidig som hudens naturlige flora bevares.
196 kr
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Toning Lotion Normal/Dry Skin
p326210
v18254144
Clarins
NOK
196

Omtaler

Martine | 08-01-2020
Veldig god toner! Fjerner siste rest etter rensen, og er en god base for serum og fuktighetskrem. Anbefaler den på det sterkeste!
Maria | 24-02-2017
Veldig bra produkt! Jeg bruker denne etter at jeg har fjernet sminken, og det er helt utrolig hvor mye sminkefjerneren ikke får med seg. Denne renser opp huden, og gir en fresh følelse!
Frøydis Juliane Ingvaldsen | 21-05-2016
En helt grei tonic lotion som fungerer helt greit til min normal/tørr hud. Jeg liker veldig godt Clarins sine hudpleieprodukter.

Mer Informasjon

Alkoholfritt ansiktsvann som forsiktig fjerner alle spor av rengjøringsmelk og som gir en oppfriskende effekt samtidig som hudens naturlige flora bevares. Huden blir perfekt rengjort og forberedt for å ta opp påfølgende hudpleieprodukter. Virker oppmykende og fuktighetsgivende mens hudens naturlige fuktnivå bevares.
Morgon och kväll efter rengöringsprodukt. Fukta två bomullsrondeller med ansiktsvatten och svep med lätta rörelser över ansikte och hals.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331