Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Spray & Foreo Mini Luna 2!

NYHET

Clarins My Clarins Re-Move Radiance Exfoliating Powder 40 g

Vurderinger
Pris
175 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Dette eksfolierende pudderet fjerner varsomt døde hudceller og urenheter for å gi en hud som føles friskere og har mer glød.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
My Clarins Re-Move Radiance Exfoliating Powder
p94012254
v94012255
Clarins
NOK
175
Dette eksfolierende pudderet fjerner varsomt døde hudceller og urenheter for å gi en hud som føles friskere og har mer glød. Det henvender seg i første rekke til alle kvinner under 30 som ønsker en mild eksfoliering til ansiktet. Teksturen: et ultramildt og duftfritt pudder med naturlige mikropartikler. Inneholder bl.a. ris, mandler, bambus- og tranebærpudder (eksfolierer, fjerner urenheter og gjør huden myk og glatt) og moringa-ekstrakt (fjerner urenheter i huden og gjør den mer forfinet med mer glød).
Brukes én gang i uken etter grundig rens. Bland ½ teskje exfoliating powder med vann eller My Clarins cleansing gel og opparbeid et lett skum. Masseres varsomt inn over hele ansiktet, men unngå øyekonturen. Skyll godt med vann og tørk deretter.
Volum:
40 ml
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
EAN:
3380810346688

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331