Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Super Restorative Treatment Essence Pre-Serum 200 ml

Super Restorative Treatment Essence Pre-Serum 200 ml

Clarins

Denne essensen er det første trinnet i ditt daglige antiaging-rituale.
510 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Denne essensen er det første trinnet i ditt daglige antiaging-rituale. Den myke, friske konsistensen absorberes perfekt i huden og forbereder den til å dra full nytte av hudpleien som påføres etterpå. Huden blir fuktet, jevn, fyldigere og vakrere.
Hjelper med å få svekket hud (pga. den naturlige aldringsprosessen) til å se bedre ut. Gir en jevnere hud med mindre porer og en mykere glød som ser yngre ut.
Inneholder bl.a. hibiskusblomstekstrakt (bidrar til å fjerne døde hudceller fra hudoverflaten), ekstrakt av grønne kaffebønner og ginseng (bidrar til å «vekke» huden om morgenen og gi den ny energi på kvelden), økologisk havresukker og økologisk harungana-ekstrakt (bidrar til å glatte ut huden).
Påføres morgen og kveld på ren, tørr hud ved å klappe forsiktig på huden eller ved å bløtlegge en bomullspad med produktet og klappe det utover ansiktet og halsen. Følg opp med din vanlige fuktighetskrem. Unngå området rundt øynene.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331