Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Pore Control Serum 30 ml

Pore Control Serum 30 ml

Clarins

Pore Control er et «ekspert-serum» som bidrar til å redusere synlige porer, jevne ut hudstrukturen og gi ansiktet en sunn glød.
435 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pore Control Serum
p90223702
v90223703
Clarins
NOK
435

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Pore Control er et «ekspert-serum» som bidrar til å redusere synlige porer, jevne ut hudstrukturen og gi ansiktet en sunn glød. Den lette teksturen legger seg som et usynlig slør på huden og har en umiddelbar utglattende effekt. Inneholder pudder som med sin optiske og mattende effekt synlig minimerer porene ved optisk å viske ut konturen av dem og absorbere overskuddssebum. De lysforsterkende pigmentene etterlater en vakker hud med glød. Dermatologisk testet. Ikke-komedogen. Inneholder bl.a. ekstrakt av mjødurtceller og økologisk jordbærtre-frukt (glatter ut hudstrukturen) og tamarindmasse-syrer (bidrar til å fjerne døde hudceller som kan tette igjen porene: huden jevnes ut og teksturen forfines).
Påføres morgen og/eller kveld på godt renset ansikt og hals.
Bland serumet i hendene og varm opp til kroppstemperatur for å forbedre absorpsjonen.
Påfør deretter med sveipende bevegelser fra midten av ansiktet og utover.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331