Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Kampanje 20%

Clarins Nutri-Lumière Renewing Treatment Essence 200 ml

Vurderinger
Pris
496 kr
620 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nutri-Lumière Renewing Treatment Essence
p94012290
v94012291
Clarins
NOK
496
Nutri-Lumière er en anti-ageing serie som revitaliserer og gir næring i dybden for å gjenopprette gløden og gi skjønnheten et løft for kvinner over 60. Nutri-Lumière Renewing treatment essence er en forberedende lotion for de som har fått tynn, sensitiv og svakere hud med alderen. Den friske og lette teksturen glatter ut og styrker huden og gjør den klar til å ta imot etterfølgende produkter. Umiddelbart resultat: Huden glattes ut og får glød. Resultat på lang sikt: Huden blir energifylt og forfinet. Duften er friskt blomstret og lett fruktig. Dermatologisk testet. Inneholder bl.a. ekstrakt av økologisk hestekastanjeblomst og aescin fra hestekastanje (revitaliserer huden og gjenoppretter hudens glødfylte lys). For å få en eksfolierende antialdringseffekt inneholder den også syre fra hibiskusblomst, ekstrakt av økologisk harungana, økologisk leaf of life, ginseng, grønn kaffe og økologisk havresukker.
Påføres morgen og kveld på ren, tørr hud i ansikt og på hals, som det første steget i din anti-ageing hudpleierutine. Essensen påføres med en bomullspad eller med hendene ved varsomt å klappe den inn i ansiktet for å stimulere mikrosirkulasjonen.
Volum:
200 ml
Vekt:
286 g
Hudtype:
Moden
EAN:
3380810354355
Tips fra KICKS community
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331