Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum 30 ml

Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum 30 ml

Clarins

Hydra-Essentiel er hudpleien som har evnen til å stimulere hudens egne naturlige kapasitet til å fukte seg selv og som gir beskyttelse "klimasjokk".
530 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum
p89365921
v89365922
Clarins
NOK
530

Omtaler

Ida | 12-12-2019
Wow! Dette serumet er helt fantastisk! Har virkelig gjort huden min så fin! Verdt pengene, er tredje gangen jeg har kjøpt denne! Er et must i hudpleierutinen min
Anonym | 09-09-2019
Jeg har nå prøvd mange ulike fukt serum da jeg er dehydrert/kombinert men jeg kommer alltid tilbake til dette! Man kjenner virkelig at dette tyntflytende serumet trekker dypt ned i huden og gjennomfukter ordentlig. Favoritt!
Edyta | 19-04-2019
Brukte den foreløpig to ganger. Gir umiddelbart fuktighet men jeg synes at en stor minus er vann-konsistens som gjør at produkt renner mellom fingrene før man klarer å påføre den på huden. Føler også at den er vanskelig og smøre ut på hele ansiktet nettopp pga konsistens.

Mer Informasjon

Hydra-Essentiel er hudpleien som har evnen til å stimulere hudens egne naturlige kapasitet til å fukte seg selv og som gir beskyttelse "klimasjokk". Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum er et intensivt fuktighetsgivende to-faset serum for den mest uttørkede huden. Med bare et par dråper jobber den på alle hudnivåer for å nullstille det naturlige fuktsystemet og hjelper huden å holde på fuktigheten. Den fuktgivende kraften av organisk Kalanchoe Pinnata-ektrakt og den glødgivende effekten av beautyberry-ekstrakt er kombinert med fordelene hos tre spesifikke hovedingredienser: Organisk marietistelolje (balanserer den hydrolipide filmen i huden), orthosiphon (for et matt, vakker hud), solbærknopp (beroligende for huden).
Påføres morgen og/eller kveld før dag-/nattkrem. Jobb fra midten av ansiktet og utover.
Kan brukes året rundt og/ eller også som kur.
I kombinasjon med øvrige Hydra-Essentiel-produkter forsterkes det fuktgivende resultatet.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331