Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Beauty Flash Balm 50 ml

Beauty Flash Balm 50 ml

Clarins

Askepott-krem som har en eksepjonell og umiddelbar skjønnhetseffekt. På et øyeblikk reduseres tretthetstegn: ansiktet ser mer uthvilt ut og sminken får et mer strålende resultat.
355 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Beauty Flash Balm
p076999
v01696160
Clarins
NOK
355

Omtaler

Pernille | 09-04-2019
Blitt veldig glad i denne. Har en kjapp effekt som fungerer supert under sminken og uten sminke også. Flere venner og familie har lånt den og deretter kjøpt den selv. Verdt pengene absolutt
Anya | 05-04-2019
Man blir glowie, balmen gir mye fukt og det er enkelt å påføre foundation.
Pamela | 03-04-2019
Liker denne veldig godt, men kun under naturlig makeup/no makeup-makeup. Gjør at mine typiske matterende foundationer og puddere ikke tørker meg helt ut. Føles veldig god ut på huden.

Mer Informasjon

Askepott-krem som har en eksepjonell og umiddelbar skjønnhetseffekt. På et øyeblikk reduseres tretthetstegn: ansiktet ser mer uthvilt ut og sminken får et mer strålende resultat. Et uunnværelig produkt om du går en lang arbeidsdag i møte, eller som en oppfrisker før du går ut om kvelden- Inneholder blant annet trollhassel, ekstrakt fra oliven og alger, bisabolol og risstivelse.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331