Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Beauty Flash Balm

Beauty Flash Balm

Clarins

Askepott-krem som har en eksepjonell og umiddelbar skjønnhetseffekt. På et øyeblikk reduseres tretthetstegn: ansiktet ser mer uthvilt ut og sminken får et mer strålende resultat.
345 kr
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Radiance Boost Giftbox

Omtaler

Victoria | 27-08-2018
Veldig fin produkt. Jeg syns den er "a miracle" når det gjelder en rask effekt. Anbefaler.
Jenny | 11-03-2018
Har brukt denne som primer og er absolutt fornøyd! Huden får en oppfriskning og sminken holder bra.
Suzanne | 10-03-2018
Veldig fornøyd med denne! Huden får en fin glød og produktet føles lett og oppfriskende. Bruker løspudder over og det ser alltid bedre ut med denne kremen under. Den passer dog ikke for de kaldeste dagene hvor huden trenger ekstra fukt, men da bruker jeg den sammen med et mer fuktgivende produkt.

Mer Informasjon

Askepott-krem som har en eksepjonell og umiddelbar skjønnhetseffekt. På et øyeblikk reduseres tretthetstegn: ansiktet ser mer uthvilt ut og sminken får et mer strålende resultat. Et uunnværelig produkt om du går en lang arbeidsdag i møte, eller som en oppfrisker før du går ut om kvelden- Inneholder blant annet trollhassel, ekstrakt fra oliven og alger, bisabolol og risstivelse.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331