Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Clarins Water Purify One-Step Cleanser

Vurderinger
Pris
210 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Rens som fjerner urenheter og make-up i ett enkelt trinn. produktet er for alle kvinner i alle aldre som bruker lett make-up.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Water Purify One-Step Cleanser
p628802
v31664923
Clarins
NOK
210
Rens som fjerner urenheter og make-up i ett enkelt trinn. produktet er for alle kvinner i alle aldre som bruker lett make-up. Essensielt fruktvann utvinnes via en destillasjonsprosess så vannet inneholder fruktens komplette mykgjørende egenskaper. Huden gjenvinner en følelse av komfort og etterlates glatt og smidig. Ideell om morgenen og kvelden, for å ''vekke opp'' huden og klargjøre den for påfølgende hudpleieprodukter.
Påfør en mengde Water Comfort One-Step Cleanser på en tørr bommulspad og stryk den forsiktig over ansikt og hals med lette runde bevegelser. Huden blir på denne måten skånsomt renset i ett enkelt steg. Trenger ikke skylles bort.
Volum:
200 ml
EAN:
3380810059106

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331