Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

One-Step Gentle Exfoliating Cleanser 125 ml
Kampanje 20%

One-Step Gentle Exfoliating Cleanser 125 ml

Clarins

Såpefri, mild rengjøringsgelé med silica mikrokuler og cellulosemikrosfærer som eksfolierer og mykgjør for en klar og glatt hud.
232 kr
290 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
One-Step Gentle Exfoliating Cleanser
p484569
v25531799
Clarins
NOK
232

Omtaler

Tina | 28-10-2019
Vanvittig bra! Funker selv på tørr hud. Bruker en god toner i etterkant av denne. Fantastisk
Camilla | 01-08-2019
Kjempedeilig ansiktsskrubb. Har denne + en skummende rens fra Clarins og de funker helt fantastisk begge to. Har denne stående i dusjen. Den er såpass mild slik at du kan bruke den flere ganger i uka uten problem. Den lukter godt og har blitt en favoritt.
Jenny | 14-08-2018
Beste cleanser jeg noen gang har prøvd! har tørr hud og bruker denne morgen og kveld. Har fått så fin hud!

Mer Informasjon

Såpefri, mild rengjøringsgelé med silica mikrokuler og cellulosemikrosfærer som eksfolierer og mykgjør for en klar og glatt hud. Inneholder blant annet moringafra-ekstrakt som renser ut avfallsstoffer og gjenoppretter glød, og 100% ren appelsinekstrakt som frisker opp, styrker og revitaliserer.
Används så ofta som önskas. Tryck fram en liten mängd produkt. Löddra upp på fuktad hud och massera varsamt med cirkulära rörelser.
Undvik ögonen. Skölj noga med ljummet vatten.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331