Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Gentle Foaming Cleanser Normal/ Combination 125 ml

Gentle Foaming Cleanser Normal/ Combination 125 ml

Clarins

Daglig rens for normal/kombinert hud. Effektiv og skummende såpe som er like mild som en rengjøringsmelk.
250 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gentle Foaming Cleanser Normal/ Combination
p853002f
v39070305
Clarins
NOK
250

Omtaler

M | 17-04-2019
Lukter veldig sterkt citrus, får følelsen av å vaske ansiktet i skuresåpe for bilen.
Selma | 21-02-2018
Denne er utrolig god, og etterlater en silkemyk hud
Ane | 05-02-2018
Fantastisk rens! I begynnelsen synes jeg huden ble rar etter bruk, men dette gikk over etter en periode. Har brukt produktet i ett år og er frelst, huden kjennes ren etter bruk, og kviser og urenheter er nesten helt borte etter at jeg begynte å bruke rensen. En tube varer i evigheter, og produktet lukter godt.

Mer Informasjon

Daglig rens for normal/kombinert hud. Effektiv og skummende såpe som er like mild som en rengjøringsmelk. Det myke skummet skylles lett av og huden beskyttes mot uttørkende effekter av hardt vann. Inneholder blant annet ekstrakt fra brudeslør og polymnia samt bomullsfrø-olje.
Ta en liten mängd produkt i lätt fuktade händer och arbeta upp ett lödder. Massera varsamt över ansikte och hals med lätta svepande rörelser. Undvik ögonkonturen. Skölj noggrant av med svalt vatten på morgonen och med ljummet vatten på kvällen.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331