Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
SOS Hydra Mask 75 ml
Kampanje 20%

SOS Hydra Mask 75 ml

Clarins

Fuktgivende ansiktsmaske til tørr hud. Denne ultrafriske gelkrem-masken hjelper huden med å oppnå sitt optimale fuktnivå på bare 10 minutter.
288 kr
360 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Monica | 11-03-2018
Stammer virkelig for navnet! Denne masken er suuper deilig til de dagene huden trenger en fuktighetsboost. Den er også super oppkvikkende så jeg pleier å bruke den før jeg skal ut en lørdagskveld eller om jeg bare trenger en liten oppvåkning av huden.
Matilde | 22-02-2018
Dette er den beste masken jeg noensinne har prøvd. Svalende og deilig på huden og den stramme og tørre følelsen forsvinner med en gang. Det står 10 minutter på pakningen men jeg pleier å ha den på en time. Ingen problem.
Natalja | 18-10-2017
veldig god maske .. min favoritt ..😇

Mer Informasjon

Fuktgivende ansiktsmaske til tørr hud. Denne ultrafriske gelkrem-masken hjelper huden med å oppnå sitt optimale fuktnivå på bare 10 minutter. Huden blir intensivt fuktet, slik at den blir myk, frisk, jevn og sterk. Inneholder bl.a. ekstrakt av økologisk kalanchoe («nullstiller» hudens mekanismer og bidrar til å fukte huden på alle nivåer) og hyaluronsyre (hudens oppsugingsmolekyl, binder fukten i hudens kjerne for en umiddelbar volumgivende effekt).
Påføres på rent, fuktig ansikt og hals, unngå området rundt øynene. La virke i 10 minutter. Tørk deretter bort masken med en bomullspad fuktet med ansiktsvann.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331