Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

MyRe-Charge Relaxing Sleep Mask 50 ml

MyRe-Charge Relaxing Sleep Mask 50 ml

Clarins

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30.
255 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
MyRe-Charge Relaxing Sleep Mask
p90542371
v90542372
Clarins
NOK
255

Omtaler

Vilde | 02-06-2019
Kjøp denne folkens! Dette er en skikkelig god nattkrem, som gjør vidunder på huden. Kremen fukter huden min hele natten og huden føles silkemyk når jeg våkner. Huden min er friskere, renere og mykere etter noen dagers bruk.
Karianne | 13-05-2019
Denne er god! Opplever absolutt huden som godt fuktet dagen etter bruk.
Karoline | 07-05-2019
Denne er så utrolig bra! Kremen lukter skikkelig godt og har fin konsistens. Deilig at den ikke må vaskes av igjen. Definitivt en ny favoritt! I kombinasjon med dagkremen (for tørr hud) har jeg merket stor forskjell på huden. Den føles friskere, renere og mykere etter bare et par dagers bruk.

Mer Informasjon

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30. Serien tilbyr huden det beste fra naturen for å være så helsebringende som mulig: den tilfører kun det som er «sunt» og «godt», samtidig som den fjerner alt det «dårlige». Verken mer. Eller mindre. RE-CHARGE Relaxing sleep mask All skin types er et nattpleieprodukt som med sin silkemyke, kremete geltekstur fyller på og «lader» huden slik at den blir vakrere om morgenen. Veganvennlig og ca. 93 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse. Duften har en diskré og flyktig note av sjasmin. Dermatologisk testet. Inneholder bl.a. økologisk kokosvann (styrker transportkanalene for å forbedre næringstilførselen til cellene). Alperose-ekstrakt (beskytter og stimulerer lysosom-aktiviteten for å forbedre celleavgiftning). Fiken-ekstrakt (fremmer hudens fuktighetsnivå). Acerola-ekstrakt (forbedrer hudens glød). Huan qi-ekstrakt (beskytter mot oksidativt stress og fremmer cellenes renseprosess). Anti-pollution complex – borremynte, haremat, furcellaria (beskytter mot de skadelige effektene av forurensninger både utendørs og i hjemmet).
Påføres hver kveld på nøye renset ansikt og hals, eller som en nattmaske 1–3 ganger i uken. Varm produktet i hendene for å få den kroppstemperert, slik at den absorberes lettere. Fordel produktet med håndflatene på ansikt og hals, arbeid fra midten og ut mot sidene. Påfør deretter med pressende bevegelser, fortsatt fra midten og utover, for å unngå å dra i huden og for å fremme drenasje, og på den måten hjelpe til med å bevare et ungdommelig utseende.
Volum:50 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331