Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

MyRe-Charge Relaxing Sleep Mask 50 ml
Kampanje 20%

MyRe-Charge Relaxing Sleep Mask 50 ml

Clarins

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30.
204 kr
255 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
MyRe-Charge Relaxing Sleep Mask
p90542371
v90542372
Clarins
NOK
204

Omtaler

Sofie | 30-12-2019
Lukter godt og huden virker mykere etter bruk.
Eline | 19-12-2019
Beste nattkremen jeg har prøvd, elsker spesielt at det ikke er masse kjemikalier og sånt i den.
Vilde | 02-06-2019
Kjøp denne folkens! Dette er en skikkelig god nattkrem, som gjør vidunder på huden. Kremen fukter huden min hele natten og huden føles silkemyk når jeg våkner. Huden min er friskere, renere og mykere etter noen dagers bruk.

Mer Informasjon

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30. Serien tilbyr huden det beste fra naturen for å være så helsebringende som mulig: den tilfører kun det som er «sunt» og «godt», samtidig som den fjerner alt det «dårlige». Verken mer. Eller mindre. RE-CHARGE Relaxing sleep mask All skin types er et nattpleieprodukt som med sin silkemyke, kremete geltekstur fyller på og «lader» huden slik at den blir vakrere om morgenen. Veganvennlig og ca. 93 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse. Duften har en diskré og flyktig note av sjasmin. Dermatologisk testet. Inneholder bl.a. økologisk kokosvann (styrker transportkanalene for å forbedre næringstilførselen til cellene). Alperose-ekstrakt (beskytter og stimulerer lysosom-aktiviteten for å forbedre celleavgiftning). Fiken-ekstrakt (fremmer hudens fuktighetsnivå). Acerola-ekstrakt (forbedrer hudens glød). Huan qi-ekstrakt (beskytter mot oksidativt stress og fremmer cellenes renseprosess). Anti-pollution complex – borremynte, haremat, furcellaria (beskytter mot de skadelige effektene av forurensninger både utendørs og i hjemmet).
Påføres hver kveld på nøye renset ansikt og hals, eller som en nattmaske 1–3 ganger i uken. Varm produktet i hendene for å få den kroppstemperert, slik at den absorberes lettere. Fordel produktet med håndflatene på ansikt og hals, arbeid fra midten og ut mot sidene. Påfør deretter med pressende bevegelser, fortsatt fra midten og utover, for å unngå å dra i huden og for å fremme drenasje, og på den måten hjelpe til med å bevare et ungdommelig utseende.
Volum:50 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331