Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Waterlover Sun Milk SPF 30 Sun Cream 200 ml
Kampanje 25%

Waterlover Sun Milk SPF 30 Sun Cream 200 ml

Biotherm

Waterlover Sun Milk SPF 30 er beskyttelse til ansikt og kropp. Ingredienser og emballasje er spesielt utvalgt med respekt for havmiljøet.
224,25 kr299 kr

Omtaler

Vær den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Waterlover Sun Milk SPF 30 er beskyttelse til ansikt og kropp. Ingredienser og emballasje er spesielt utvalgt med respekt for havmiljøet. Solkremen er fuktgivende, beriket med Life Plankton™ og kan brukes av hele familien uansett hudtype. For mye sol utgjør en alvorlig risiko for helsen. Utsett ikke små barn for direkte sollys. Opphold deg ikke for lenge i solen. Selv om du bruker et solbeskyttelsesprodukt vil det ikke gi 100% beskyttelse. Påfør solbeskyttelsesproduktet før du går ut i solen. Påfør rikelige mengder ofte, minst en håndfull, særlig hvis du har svettet eller badet. Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt, skyll umiddelbart grundig med vann.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 955 10 331