Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Life Plankton Sensitive Balm Day Cream 50 ml

Life Plankton Sensitive Balm Day Cream 50 ml

Biotherm

Life Plankton™ Sensitive Balm er en rik balm som er konsentrert med Life Plankton™. Balmen er testet på sensitiv hud. Huden føles mer næret og fastere med en vakker glød.
465 kr

Omtaler

Kathrine | 20-07-2018
Fikk muligheten til å teste denne via et testpanel og er kjempe fornøyd! Har tørr hud , sensitiv til noen ting men ikke denne. Den var å mirakuløs på kviser/røde prikker i fjeset når jeg begynte med den. Den lukter godt,ikke sterkt av blomster men noe blomsteraktig er det.Lukten forsvinner ilø en times tid. Synes huden min er veldig fin og hydrert og ikke hatt noen kviser etter jeg begynte bruke den . Den er drøy i bruk og veldig fin konsistens.
Weronica | 19-07-2018
Etter å ha prøvd denne i et par uker er jeg kjempe fornøyd. den gjør det den lover. huden min er tørr, og den holder den silkemyk hele dagen
Lisa | 18-07-2018
Jeg var så heldig å fikk muligheten å teste denne kremen igjennom et testpanel.. En flott krem som holder det den lover. Jeg har alltid vært plaget med tørr og sensitiv hud, nå har jeg brukt denne hver dag i noen uker, og huden føles myk og jeg har fått igjen noe av gløden min. Jeg kan varmt anbefale denne videre, og passer ypperlig til de med sensitiv hud. Det flotte med denne krukken er doseringen, et lite trykk og du får riktig mengde.

Mer Informasjon

Life Plankton™ Sensitive Balm er en rik balm som er konsentrert med Life Plankton™. Balmen er testet på sensitiv hud. Huden føles mer næret og fastere med en vakker glød. Life Plankton™ Sensitive Balm kommer i en innovativ krukke som kombinerer eksklusiv design med anvendelighet som i tillegg bevarer kremens egenskaper.
Kan användas morgon och kväll efter rengöring. Applicera den i ansiktet, på hakan och kinderna - De mest utsatta områdena vid torr hud.
Massera med fingrarna i cirklande rörelser. Låt balmen tränga in i huden under en minut. Om det finns rester kvar av produkten i ansiktet, stryk ut dem.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331