Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Life Plankton Sensitive Balm Day Cream 50 ml

Life Plankton Sensitive Balm Day Cream 50 ml

Biotherm

Life Plankton™ Sensitive Balm er en rik balm som er konsentrert med Life Plankton™. Balmen er testet på sensitiv hud. Huden føles mer næret og fastere med en vakker glød.
465 kr

Omtaler

Tone | 22-08-2018
En herlig krem med frisk lukt som gir huden fin glød. Ettersom jeg er veldig opptatt av hygiene når det gjelder hudprodukter ble jeg skeptisk da jeg så at den kom i krukke, men wow! Denne krukken er fantastisk, den «porsjonerer» dosen du trenger, og man slipper å bruke pinne oppi for å unngå bakterier. Var så heldig å få denne gjennom et testpanel, men kommer klart til å kjøpe igjen når det blir tomt :)
Ingvild | 17-08-2018
Førsteinntrykket av Life Plankton Sensitive Balm er at dette er en gjennomtenkt innpakning! Så smart at kremen kommer ut i passe mengde uten at man trenger å "åpne" krukka helt. Man slipper at det kommer bakterier ned i kremen og den holder seg sikkert lenger også, siden det ikke kommer luft til. Kremen har god konsistens og lukter godt. Jeg har testet dette produktet gjennom et testpanel, og testet den sammen med Life Plankton Essence og Biosource Foaming Cleanser. Sammen gir produktene min tørre hud både fuktighet og glød. Jeg kan godt tenke meg å fortsette å bruke disse produktene etter at testperioden er over. Jeg har brukt produktene i ett par måneder nå. Den første tiden fikk jeg noen urenheter i huden, men etter hvert ble den finere enn den har vært noen gang.
Linn | 16-08-2018
*Produkt mottatt gratis via testpanel Først og fremst må jeg bare si at jeg elsker krukken som kremen kommer i! Veldig hygienisk, gjør at kvaliteten på kremen holder seg over lengre tid og ikke minst gir den en perfekt mengde krem til å smøre i ansiktet. Alle kremer skulle hatt en sånn krukke! Konsistensen på kremen er veldig god, rik og pleiende uten å føles fet på huden, perfekt for sensitiv hud. Den trekker raskt inn i huden og fungerer utmerket under sminke. Huden føles myk og fuktet og gir en fin, naturlig glød som holder seg godt gjennom dagen. Jeg har tørr hud, men merker forskjell etter å ha brukt denne kremen i en måneds tid. Anbefales!

Mer Informasjon

Life Plankton™ Sensitive Balm er en rik balm som er konsentrert med Life Plankton™. Balmen er testet på sensitiv hud. Huden føles mer næret og fastere med en vakker glød. Life Plankton™ Sensitive Balm kommer i en innovativ krukke som kombinerer eksklusiv design med anvendelighet som i tillegg bevarer kremens egenskaper.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331