Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Pink Pineapple Dry Shampoo 200 ml

Pink Pineapple Dry Shampoo 200 ml

Batiste

Med Batiste Pink Pineapple har du alltid duften av sommer i håret, til tross for meterhøye brøytekanter eller øsende regnvær.
59 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pink Pineapple Dry Shampoo
p90008687
v90008688
Batiste
NOK
59

Mer Informasjon

Med Batiste Pink Pineapple har du alltid duften av sommer i håret, til tross for meterhøye brøytekanter eller øsende regnvær. En fascinerende fruktcocktail av rosa ananas, granateple, guava og eple gir deg alltid en rosa sky å flyte på igjennom en travel hverdag fylt med tidsfrister og oppgaver. Ikke la håret være det som stopper deg fra å ha en solskinnsdag.
Rist flasken godt. Hold sprayboksen på 30 cm avstand, del håret i seksjoner og spray inn mot røttene. Masser grundig med fingertuppene slik at røttene blir fullstendig dekket. Bruk hårbørste for å fjerne produktrester, og håret er klart til å styles.
Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Distearyldimonium Chloride, Centrimonium Cloride, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331