Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå har salget startet på KICKS! Shop beautyfavoritter til rabatterte priser.

Batiste Luxe Dry Shampoo 200 ml

Vurderinger
Pris
59 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Luxe Dry Shampoo
p90008685
v90008686
Batiste
NOK
59
En kjapp spray med denne vågale og luksuriøst duftende tørrsjampoen vil garantert vekke beundring hos noen og enhver. Håret ditt vil dufte fantastisk og se vakkert ut på bare noen sekunder. En perfekt match for deg som liker en noe tyngre duft med innslag av musk og kasjmir blandet med blomstertoner som fiol, jasmin og epleblomst. Gi deg selv litt bedre tid om morgenen med denne perfekte quickfix-en som gir friskt hår med herlig tekstur, ypperlig til styling av de lekreste frisyrer.
Rist flasken godt. Hold sprayboksen på 30 cm avstand, del håret i seksjoner og spray inn mot røttene. Masser grundig med fingertuppene slik at røttene blir fullstendig dekket. Bruk hårbørste for å fjerne produktrester, og håret er klart til å styles.
Volum:
200 ml
Vekt:
185 g
EAN:
5010724532256

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331