Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Skinovage Cooling Eye Gel 20 ml
Skinovage Cooling Eye Gel 20 ml
Skinovage Cooling Eye Gel 20 ml
Kampanje 20%

Skinovage Cooling Eye Gel 20 ml

BABOR

Øyekrem i avkjølende gel med et spesielt aktivt kompleks av granateple, koffein, grønn te og probiotika. Sammen jobber de for å fukte, dempe hovenhet og gjøre mørke ringer mindre fremtredende.
404 kr
505 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skinovage Cooling Eye Gel
p90170944
v90170945
BABOR
NOK
404

Mer Informasjon

Øyekrem i avkjølende gel med et spesielt aktivt kompleks av granateple, koffein, grønn te og probiotika. Sammen jobber de for å fukte, dempe hovenhet og gjøre mørke ringer mindre fremtredende. Tørrhetslinjer viskes bort og øyepartiet får et mer uthvilt og friskt uttrykk. Uten fargestoffer og parfyme. COOLING EYE GEL er også basert på forskningsresultater og inneholder en spesiell power-peptid som forbedrer hudens regenerasjonsprosesser for en jevnere, mer vital hud.
Påfør rundt øyekonturen morgen og kveld etter rens. Med roll-on-applikatoren masseres øyeområdet forsiktig og gir en kjølende følelse på huden.
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331