Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BABOR Thermal Spray 100 ml

Vurderinger
Pris
145 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Thermal Spray
p94000644
v94000645
BABOR
NOK
145
Fuktighetsgivende termalvann fra kilden i Aachen i Tyskland. Tilfører huden mineraler og sporstoffer som jern, sulfat, magnesium, kalsium, kalium og natrium. Disse spiller en viktig rolle for hudens naturlige forsvar, metabolisme og fuktbalanse. Den balanserer og beroliger huden og sørger for å holde den godt fuktet. Praktisk reisestørrelse gjør den enkel å ta med på reisen, på trening eller på stranden. Perfekt å spraye på huden når som helst på dagen, også over makeup. Velduftende. Inneholder ikke fargestoffer.
Sprayen kan brukes til ansiktet som ansiktsvann som en del av renserutinen, som en fuktighetsgivende boost eller oppfriskende mist. Kan brukes når som helst i løpet av dagen, til både ansikt og kropp. Tips! Perfekt på reisen som fuktighetsgivende spray på flyturen, på stranden til både ansikt og kropp, når du sitter foran dataskjermen, for å fiksere makeupen og som oppfriskende mist over makeupen.
Volum:
100 ml
EAN:
4015165336648
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
N
Nina
15-09-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331