Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skinovage Moisturizing Cream Rich 50 ml
Skinovage Moisturizing Cream Rich 50 ml
Skinovage Moisturizing Cream Rich 50 ml
Skinovage Moisturizing Cream Rich 50 ml
Kampanje 20%

Skinovage Moisturizing Cream Rich 50 ml

BABOR

«Rik, fuktighetsgivende krem med komplekset DEEP MOIST i kombinasjon med hyaluronsyre og panthenol som fukter intensivt* og hjelper hudens naturlige fuktbevarende prosess.
576 kr
720 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ailis | 07-04-2019
God nattkrem for tørr hud. Veldig klissete/fettete ved påføring, men kremen trekker godt inn på natta. Har 5.1 som dagkrem og denne som nattkrem.

Mer Informasjon

«Rik, fuktighetsgivende krem med komplekset DEEP MOIST i kombinasjon med hyaluronsyre og panthenol som fukter intensivt* og hjelper hudens naturlige fuktbevarende prosess. Et lipidkompleks bestående av sheasmør og jojobaolje gjenoppretter hudens naturlig beskyttende barriere som sørger for at fuktigheten bevares i huden. Huden blir godt fuktet og får sin mykhet tilbake. MOISTURIZING CREAM RICH er også basert på forskningsresultater og inneholder en spesiell power-peptid som forbedrer hudens regenerasjonsprosesser for en jevnere, mer vital hud.
*Effektivitetsstudier av MOISTURIZING CREAM RICH i kombinasjon med bruk av MOISTURIZING SERUM.»
Kremen er trinn 5 i din hudpleierutine. Påføres morgen og/eller kveld etter rens, på ansikt, hals og utringning. Vi anbefaler MOISTURIZING CREAM 5.1 som en lettere dagkrem.
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331