Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skinovage Moisturizing Cream 50 ml
Skinovage Moisturizing Cream 50 ml
Skinovage Moisturizing Cream 50 ml
Kampanje 20%

Skinovage Moisturizing Cream 50 ml

BABOR

«Rik, fuktighetsgivende krem med komplekset DEEP MOIST i kombinasjon med hyaluronsyre og panthenol som fukter intensivt* og hjelper hudens naturlige fuktbevarende prosess.
552 kr
690 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ailis | 07-04-2019
Verdens beste hudkrem for min tørre hud!! 😍 Jeg vet jeg er påståelig nå, men har aldri funnet en som er like god som denne - og trur aldri jeg kommer til å bytte! Drøy i bruk så krukken varer lenge. Huden føles silkemyk etter påføring. Bør testes!

Mer Informasjon

«Rik, fuktighetsgivende krem med komplekset DEEP MOIST i kombinasjon med hyaluronsyre og panthenol som fukter intensivt* og hjelper hudens naturlige fuktbevarende prosess. Huden blir godt fuktet og får sin mykhet tilbake. MOISTURIZING CREAM er også basert på forskningsresultater og inneholder en spesiell power-peptid som forbedrer hudens regenerasjonsprosesser for en jevnere, mer vital hud.
*Effektivitetsstudier av MOISTURIZING CREAM i kombinasjon med bruk av MOISTURIZING SERUM.»
Kremen er trinn 5 i din hudpleierutine. Påføres morgen og/eller kveld etter rens, på ansikt, hals og utringning. Vi anbefaler MOISTURIZING CREAM 5.2 som en rikere nattkrem.
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331