Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Skinovage Calming Serum 30 ml
Skinovage Calming Serum 30 ml
Skinovage Calming Serum 30 ml
Kampanje 20%

Skinovage Calming Serum 30 ml

BABOR

«Beroligende serum med spesielt INTENSE CALM-ekstrakt kombinert med allantoin og panthenol som sammen reduserer irritasjoner, følelsen av stram hud og stressrelatert rødhet*.
544 kr
680 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skinovage Calming Serum
p90170972
v90170973
BABOR
NOK
544

Mer Informasjon

«Beroligende serum med spesielt INTENSE CALM-ekstrakt kombinert med allantoin og panthenol som sammen reduserer irritasjoner, følelsen av stram hud og stressrelatert rødhet*. Huden blir roligere og mer motstandsdyktig mot stress. Uten parfyme og fargestoffer. CALMING SERUM er også basert på forskningsresultater og inneholder en spesiell power-peptid som forbedrer hudens regenerasjonsprosesser for en jevnere, mer vital hud.
*Effektivitetsstudier av CALMING SERUM i kombinasjon med CALMING CREAM eller CALMING CREAM RICH.»
Serum er trinn 3 i din hudpleierutine. Påføres morgen og/eller kveld etter rens. Følg opp med trinn 5, CALMING CREAM 5.1 eller CALMING CREAM RICH 5.2.
Hudtype:Sensitiv
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331