Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates 7*2 ml

Vurderinger
Pris
795 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Grand Cru Ampoule Concentrates
p90430572
v90430573
BABOR
NOK
795
Tre perfekt koordinerte ampuller basert på eksklusive roseekstrakter med anti-aging-effekt og med diskré dufter for unike opplevelser. Rose Ampoule med ekstrakt av damascenerrose reduserer linjer og har en foryngende effekt på huden. Etterfølges av White Ampoule med ekstrakt av albarose for en jevnere hud med mer glød. Black Ampoule brukes avslutningsvis som en intensivbehandling basert på ekstrakt av black baccara-rose, som beskytter mot for tidlig hudaldring forårsaket av miljørelatert stress. Optimal anti-age ukeskur i tre trinn som gir en jevnere hud med ny glød.
Påføres etter rens med BABOR CLEANSING-produkter. Bruk den medfølgende plasthetten eller en serviett til å dekke og knekke flaskehalsen. Plasser plasthetten med snittet vendt nedover, hold i ampullens øvre del, åpne den ved å knekke flaskehalsen langs den nedre fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og utringning. Følg opp med passende krem.
Obs: Ampullene er kun beregnet til utvortes bruk.
Volum:
14 ml
Vekt:
54 g
Hudtype:
Moden
EAN:
4015165335245
Mer inspirasjon
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331