Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

BABOR Doctor Babor Skintone Corrector Treatment 56 ml

Vurderinger
Pris
1 045 kr
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Doctor Babor Skintone Corrector Treatment
p94016732
v94016733
BABOR
NOK
1045
4-ukers kur med ampuller for korrigering av ujevn hudtone med pigmentering. En intensiv, lysnende hudpleierutine med 3 ampuller som virker aktivt og utfyller hverandre for å redusere pigmentering på alle nivåer.
1. uke: Bruk de FORNYENDE AMPULLENE. Inneholder 3,8 % glykolsyre med pH 4 som effektivt fjerner døde hudceller og gustenhet, samtidig som huden fuktes intensivt.
2. uke: Bruk de AKTIVERENDE AMPULLENE. Huden aktiveres og får ny vitalitet med ATP-stimulerende kikert og karseekstrakt, som er rik på sulforafan. Gir økt celleenergi og støtter hudens egne detox-systemer.
3. og 4. uke: Bruk de KORRIGERENDE AMPULLENE. Med EXO Bright-kompleks, en kombinasjon av sulforafanrik karseekstrakt, soyabønner og C-vitaminderivat, som til sammen motvirker pigmentering effektivt og gir huden en lysere og jevnere tone med mer glød.
Uten tilsatt duft.
Påføres etter rens med BABOR CLEANSING-produkter. Bruk den medfølgende plasthetten eller en serviett til å dekke og knekke flaskehalsen. Plasser plasthetten med snittet vendt nedover, hold i ampullens øvre del, åpne den ved å knekke flaskehalsen langs den nedre fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og utringning. Følg opp med passende krem.
Obs: Ampullene er kun beregnet til utvortes bruk.
Merk: Åpne ampullen som beskrevet i anvisningen over, eller følg bildeanvisningen på innsiden av eskens lokk. Hvis ampullen ikke åpnes korrekt, kan det komme glassbiter inn i produktet. Da skal produktet ikke brukes, men straks kastes. Produkt med glassbiter kan forårsake alvorlig skade.
Volum:
56 ml
EAN:
4015165344735
Mer inspirasjon

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331