Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Probiotic Concentrate Face Serum 10 ml
Probiotic Concentrate Face Serum 10 ml
ONLY AT KICKS

Probiotic Concentrate Face Serum 10 ml

Aurelia

Boost hudpleierutinen din med det ultimate super-serumet fra Aurelia Probiotic Skincare.
530 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Probiotic Concentrate Face Serum
p90287467
v90287468
Aurelia
NOK
530

Omtaler

Dyto | 07-04-2019
Veldig fornøyd, vært prisen. Jeg elsker Aurelia
Kristine | 26-11-2018
Jeg er veldig fornøyd med produktet. Synes huden min så bedre ut fra dag 1 - godt fuktet, fin glød, reduserte porer, og jevnere hudtone. Det som trekker ned for meg, er at produktet jeg kjøpte må ha vært brukt og puttet tilbake i esken igjen. Det var produkt opp til ordet "THE" på flasken da jeg først åpnet den, og det var størknet produkt i tuten. Jeg ble skuffet over å få ca. en teskje produkt for DEN prisen. Kicks er en av mine favorittbutikker, og jeg er omtrent alltid fornøyd med det jeg kjøper. Denne ene gangen da jeg klagde på en vare, ble jeg møtt med mistanke om at jeg selv måtte ha brukt produktet, men jeg kom altså til butikk og klagde dagen etter kjøp - med kvittering. Det å bli mistenkt for å være uærlig den ene gangen jeg kommer innom med en klage i løpet av mange år som Kicks-kunde, gjorde at jeg ble såret, og jeg har aldri opplevd en så dårlig kundeservice noen gang. Så produktet i seg selv - toppkarakter fra meg. Kundeservicen - bunnkarakter, dessverre.

Mer Informasjon

Boost hudpleierutinen din med det ultimate super-serumet fra Aurelia Probiotic Skincare. The Probiotic Concentrate™ aktiverer og booster hudens naturlige reparerende prosess og bidrar til å jobbe målrettet med hudtilstander som:
• Pigmentering
• Dype rynker
• Manglende elastisitet
• Hormonell ubalanse
• Manglende glød
• Bidrar også til å beskytte mot luftforurensning
Denne intensive lettvektsformelen inneholder probiotika i sin reneste form, som beskytter, restituerer og balanserer huden innenfra.
RESULTAT
• Huden blir jevnere, får fuktighet og en ny utstråling, samtidig som mangel på elastisitet, uttørking og for tidlig hudaldring blir motvirket.
• Fine linjer og dype rynker oppleves mykere, og en grå og trist hud får mer liv og glød.
• Hudtonen jevnes ut.
• Luftforurensning får mindre innvirkning på en skjør og stresset hud.
• Urenheter og tette porer motvirkes, og huden blir renere og klarere.
Påfør 1-3 pumpetrykk direkte på grundig renset hud, eller bland med serum, ansiktsolje eller fuktighetskrem morgen eller kveld.
KUR
Påfør 3 pumpetrykk av The Probiotic Concentrate™ på grundig renset hud, eller bland med serum, ansiktsolje eller fuktighetskrem morgen eller kveld.
VEDLIKEHOLD RESULTATET
Påfør 1-2 pumpetrykk av The Probiotic Concentrate™ på grundig renset hud, eller bland med serum, ansiktsolje eller fuktighetskrem morgen eller kveld.
Water, Bifida ferment lysate (probiotic culture), Propylheptyl caprylate, Glycerin (vegetable glycerine), Arachidyl alcohol (naturally derived), Lactose (probiotic bifidoculture milk extract), Lactis proteinum (probiotic protein), Milk protein (probiotic protein), Chondrus crispus (Red algae) powder, Glyceryl caprylate (coconut derived), Behenyl alcohol (naturally derived), Sodium magnesium fluorosilicate (nano) (naturally derived from mineral salts), Sodium stearoyl glutamate (vegetable derived), Arachidyl glucoside (naturally derived), Citric acid (naturally derived), Sodium phytate (derived from rice bran), Lactic acid (naturally derived), Sorbic acid (naturally derived), Salicylic acid (naturally derived), Benzyl alcohol, Hydroxyacetophenone (preservative booster)
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331