Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Aurelia Revitalise Glow Serum 30 ml

Vurderinger
Pris
835 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Revitalise Glow Serum
p88953348
v88953349
Aurelia
NOK
835
Et lett og effektivt serum som absorberes raskt og motvirker hudens aldring. I serumet kombineres Aurelia Probiotic Skincare-teknologi med naturlige plante- og blomsteressenser. Det gir økt effekt på lærhuden, samtidig som serumet tilfører probiotika, peptider og antioksidanter der de trengs mest. De konsentrerte, naturlige og 100 % rene, plantebaserte ingrediensene omfatter baobab, som er rik på omega 3, 6 og 9 og gir huden nytt liv, kigelia africana, som virker oppstrammende, og hibiskus, som er rik på antioksidanter og kombinert med en stor dose vitamin E motvirker oksidativt stress. Dette avhengighetsskapende serumet er tilsatt naturlig duft fra en utsøkt blanding av sjasmin, plumeria, tuberose og mandarin. Det tilfører fuktighet til og pleier glansløs og dehydrert hud. Dermed bidrar det til en strålende, duggfrisk glød, samtidig som det motvirker hudens aldring. For alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Dermatologisk testet.
Bruk fingertuppene til å påføre to dråper på ren hud. Arbeid inn serumet med bestemte klappe- og strykebevegelser i ansiktet, på halsen og i utringningen. Kan brukes om dagen og/eller om natten, alene eller under Aurelia Cell Revitalise Moisturisers. Ideelt til bruk før påføring av Aurelia Cell Repair Night Oil.
Volum:
30 ml
Vekt:
97 g
Hudtype:
Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Tørr
Finish:
Dewy
EAN:
5060318434510

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.9
Basert på 7 omtaler
Les mer
V
Victoria
31-03-2020
Like (5)
I
Inna Likhosherskaya
14-06-2020
Like (0)
C
Charlotte
11-06-2020
Like (0)