Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

Aurelia Refine and Polish Miracle Balm 75 ml

Vurderinger
Pris
835 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Refine and Polish Miracle Balm
p88953354
v88953355
Aurelia
NOK
835
Denne revolusjonerende, dobbeltvirkende enzymbalsamen har flere bruksområder og forvandler og polerer glansløs, ujevn, tilstoppet og matt hud.
Dette unike produktet inneholder Aurelias karakteristiske probiotika- og peptidsammensetninger, som balanserer og beskytter huden. Samtidig emulgerer en blanding av rene, naturlige oljer som gjør huden mer glansfull, ved kontakt med vann. Miracle Balm er tilsatt duft fra Aurelias oppkvikkende blanding av eteriske oljer fra kamomille, eukalyptus, rosmarin og bergamott. Den inneholder perler av naturlig riskli som forsiktig fjerner tørre hudceller og stimulerer blodsirkulasjonen ved manuell massasje. Resultatet er vakker, klar og glansfull hud.
Masken består av effektive fruktenzymer som eksfolierer huden grundig ved å fokusere på døde celler på hudoverflaten, og forvandler huden i dybden. Ved kontakt med vann vil balsamen umiddelbart forvandles til en melkeaktig væske som kan skylles helt bort. Resultatet er silkemyk, jevn hud som gløder.
TIL EKSFOLIERING:
Trinn 1: Etter å ha brukt Aurelia Miracle Cleanser tørker du huden grundig og påfører Miracle Balm med tørre fingre. Unngå området rundt øynene.
Trinn 2: Masser med sirkelbevegelser for å fjerne døde hudceller forsiktig og stimulere blodsirkulasjonen. De aktive ingrediensene vil gjøre at huden føles litt varm.
Trinn 3: Påfør noen få dråper varmt vann i ansiktet for å forvandle den luksuriøse balsamen til skånsom melk. Skyll av.
TIL BRUK SOM ENZYMMASKE:
Trinn 1: Bruk tørre fingre til å påføre rikelig med balsam på ren, tørr hud. Unngå området rundt øynene.
Trinn 2: La masken virke på huden i 5 minutter, slik at de aktive fruktenzymene får eksfoliert huden grundig. Huden vil føles litt varm.
Trinn 3: Masser med sirkelbevegelser for å stimulere blodsirkulasjonen i huden. Påfør noen få dråper varmt vann i ansiktet for å forvandle den luksuriøse balsamen til skånsom melk. Skyll av.
Volum:
75 ml
Vekt:
116 g
EAN:
5060318437771

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
E
Eva Marie
03-08-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331