Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Aurelia Cell Repair Night Oil 50 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
805 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cell Repair Night Oil
p88953356
v88953357
Aurelia
NOK
805
En intensiv og styrkende behandling som virker sammen med hudens eget reparasjonssystem om natten. Naturlige og 100 % rene, plantebaserte ingredienser gjør at denne utsøkte oljen absorberes umiddelbart og virker på alle fronter: Kalahari-olje tilfører rikelig med essensielle fettsyrer, mongongo-olje restrukturerer og regenererer overhuden, og kigelia strammer opp og toner huden. Baobab er rik på omega 3, 6 og 9, som bidrar til å reparere, tilføre fuktighet og fornye, mens antioksidantene i hibiskus motvirker frie radikaler og reduserer oksidativt stress. Avhengighetsskapende Cell Repair Night Oil er tilsatt en blomsteraktig duft av naturlig neroli, lavendel, rose og mandarin. Oljen tilfører fuktighet til og pleier glansløs og dehydrert hud. Dermed bidrar den til en strålende, duggfrisk glød og til å motvirke hudens aldring. For alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Dermatologisk testet.
Drypp to dråper i håndflaten. Slapp av, inhaler, og bruk fingertuppene til å massere dråpene inn i ansiktet, halsen og utringningen. Du får mest ut av de probiotiske egenskapene ved å bruke oljen etter at du har påført Aurelia Revitalise & Glow Serum. Hvis du har normal hud til kombinasjonshud, bruker du oljen som behandling tre ganger i uken. Hvis du har tørr hud, bør du bruke den hver dag, og hvis du har veldig tørr hud, bør du bruke den hver dag under Aurelia Cell Revitalise Night Moisturiser for å tilføre enda mer fuktighet.
Volum:
50 ml
Vekt:
135 g
Hudtype:
Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Tørr
EAN:
5060318434534
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine
Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Hva synes du?

Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 7 omtaler
Les mer
H
Helle
13-05-2019
Like (2)
N
Nora
05-12-2018
Like (0)
N
Nina
09-03-2018
Like (0)