Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

La Nuit De L'Homme EdP 60 ml

La Nuit De L'Homme EdP 60 ml

Yves Saint Laurent

La Nuit de l’Homme Eau de Parfum er en røkfylt parfyme som handler om attraksjon og sensualitet, for en forførende, gåtefull og dristig mann.
725 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

La Nuit de l’Homme Eau de Parfum er en røkfylt parfyme som handler om attraksjon og sensualitet, for en forførende, gåtefull og dristig mann. Duftkomposisjonen minner om en av våre ikoniske Eau de Toilette: den velkjente orientalske krydderakkorden kardemomme og tonkabønner beriket med en treakkord som består av sandeltre, patsjuli, salvie og lær, som gir duften en følelse av sensualitet, kraft og avhengighet. En blendende duft som gir ny energi til den avslappede maskuliniteten kjent fra La Nuit de l’Homme. Sensualiteten fra trepreget oriental. Duft trepreget oriental - salvieessens - patsjulihjerte - sandeltreolje
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331