Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Top Secret Instant Moisture Glow Primer

Top Secret Instant Moisture Glow Primer

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow.
485 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Top Secret Instant Moisture Glow Primer
p88438348
v88438349
Yves Saint Laurent
NOK
485

Omtaler

ss | 27-08-2018
Blitt totalt avhengig av denne, kjøpte den i utganspunktet til en foundation jeg likte men trengte mer fukt under. Nå bruker jeg alltid den, uansett foundation. Sminken blir mye jevnere,veldig drøy i bruk.
Nc | 16-02-2017
Min favoritt primer. Hydra, berolige porene, slik at makeup er mer holdbare. 10ml mer enn andre merker
Ingrid TT | 09-03-2016
Denne gir masse fukt hele dagen og lukter helt nydelig. Jeg bruker den til hverdags under BB-cream i samme serie :-)

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow. Denne rike kremen med hyaluronsyre og sheasmør kombinerer den silkemyke følelsen til en fuktighetskrem med den glattende finishen til en makeupprimer, for en fuktet og strålende hud. Teksturen smelter mens den glir på huden og gir en myk, behagelig hud. 4-i-1 kan brukes alene som en næringsgivende dagkrem, som en makeupbase før foundation, som en fuktighetsgivende maske når påført i et tykt lag, og som nattkrem for å gi huden en vakker utstråling om morgenen. Råd til påføring: Påføres over hele ansiktet helt til slutt i hudpleierutinen. Kan brukes alene eller under makeup. Unngå øye- og leppekanten når brukt som maske. Fordeler: Huden blir næret, smidig og strålende. Hudfargen fremstår friskere. Sheasmør hjelper med å nære, hyaluronsyre hjelper med å fukte. Formulaen gir en komfortabel hud under makeupen.
Volum:40 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331