Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Man Eau Fraiche EdT 50 ml
Man Eau Fraiche EdT 50 ml

Man Eau Fraiche EdT 50 ml

Versace

Mannen som bærer Versace Eau Fraiche er både en selvsikker og trendsikker mann som vet hva som gir hverdagen en glamorøs touch.
555 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Man Eau Fraiche EdT
p624995
v31507924
Versace
NOK
555

Omtaler

Kaja | 04-03-2018
Frisk, lett og fin, anbefaler særlig som sommer lukt
David Mertsching | 09-03-2015
Parfymet lander på andre plass på ranglisten min. Den er sååååå frisk, og lukter veldig godt. Til å være helt ærlig vet jeg ikke helt hva ingrediensene er, men den lukter veldig veldig godt. Den ligger knapt bak Acqua di Gio. Liker du Acqua di Gio, så liker du denne også, tror jeg.
Eliza Dzakajeva | 08-03-2015
Har kjøpt denne flere ganger, en fantastisk fin gave å gi.

Mer Informasjon

Mannen som bærer Versace Eau Fraiche er både en selvsikker og trendsikker mann som vet hva som gir hverdagen en glamorøs touch. Både forpakningen og flasken stråler av luksus og minner om middelhavet. Versace Eau Fraiche er en aromatisk duft med deilige treinnslag. I toppen finner vi en spennende blanding av frisk Sitron, Rosentre og Carambole. Hjertet er komponerte av Sedertre, Salvie og Estragon, mens basen er sammensatt av klassiske ingredienser som Amber og Musk i kombinasjon med Sycamoretre for en dyp og varig avslutning.
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Limonene, Linalool, Citral.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331