Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Versace Pour Homme Deostick 75 ml
Versace Pour Homme Deostick 75 ml

Versace Pour Homme Deostick 75 ml

Versace

Versace Pour Homme er skapt med en selvsikker og stilig mann i tankene, dynamisk og moderne. Versace Pour Homme-mannen kommuniserer sin lidenskap og sterke personlighet med denne parfymen.
240 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Versace Pour Homme Deostick
p740093
v36640621
Versace
NOK
240

Omtaler

Maren | 11-03-2018
Lukter fantastisk! Fikk en prøve på denne i EdP, men min samboer ville ikke ha den siden han ikke går med parfyme. Denne deosticken går han derimot med på, og den lukter akkurat det samme. Lukten holder like godt og like lenge, og selve deosticken er drøy.

Mer Informasjon

Versace Pour Homme er skapt med en selvsikker og stilig mann i tankene, dynamisk og moderne. Versace Pour Homme-mannen kommuniserer sin lidenskap og sterke personlighet med denne parfymen. Duften er klassisk og moderne med imponerende og herlige ingredienser som tilsammen gir en aromatisk og treaktig duft. I topp finnes Bergamot, Neroli, Sitron og Appelsinblad mens hjertet er sammensatt av Geranium, Salvie, Hyacint og Sedertre. Basen er komponert av dype og sensuelle noter som Amber, Musk, Ørntre og Tonkabønner.
Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Polysorbate 20, Linalool, Limonene, Triclosan, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Coumarin, Geraniol.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331