Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Strictly For Men Deostick

Strictly For Men Deostick

Van Gils

Strictly for Men er en krydret og svært maskulin duft til den karismatiske mannen med stor selvtillit. En deostick med en av 80-tallets mest kjente signaturdufter.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Strictly For Men Deostick
p766727
v37976552
Van Gils
NOK
199

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Strictly for Men er en krydret og svært maskulin duft til den karismatiske mannen med stor selvtillit. En deostick med en av 80-tallets mest kjente signaturdufter. Sitron, jernurt og bergamott danner toppen i denne duften som umiddelbart vekker oppmerksomhet. Duftens rike hjerte av timian, koriander og kardemomme gir karisma og utstråling. Duften rundes av med varme innslag som sammen med de øvrige ingrediensene skaper en perfekt krydret duft.
Propylene Glycol, Alcohol Denat., Stearic Acid, Aqua, Sodium Hydroxide, Parfum, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331