Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Basic Instinct Deostick

Basic Instinct Deostick

Van Gils

En intens og sexy duft for menn som søker spenning og personlige utfordringer.
230 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Basic Instinct Deostick
p821459
v40820524
Van Gils
NOK
230

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En intens og sexy duft for menn som søker spenning og personlige utfordringer. Duften preges av en kombinasjon av mandarin, bergamott og varme, intense dufter som muskat, lavendel, appelsinblomst og sjasmin. Duften avsluttes med blanding av trenoter, rom, rav og musk som tilfører pasjon.
Ingredients: Propylene Glycol, Aqua, Stearic Acid,PPG-5-Ceteth-20, Parfum, Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, hydrxycitronellal, Hydroxysohexyl, 3-Cyclohexine, Coboxaldehyde, Linalool, Butylphenyl, Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limanene, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Sodium Bisulfite.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331