Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Petite Heat Palette
Petite Heat Palette
Petite Heat Palette
Petite Heat Palette
Petite Heat Palette
ONLY AT KICKS

Petite Heat Palette

Urban Decay

Dette er en hot liten palett. Urban Decay’s Naked Petite Heat er en kompakt øyenskyggepalett som inneholder seks helt nye brente nøytrale farger inspirert av UDs 12-fargers Naked Heat palette.
285 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Petite Heat Palette
p90169732
v90169733
Urban Decay
NOK
285

Omtaler

Marthe | 25-02-2019
Veldig fine farger og enkle å jobbe med. Elsker denne paletten.
Caroline | 31-07-2018
har ikke den store heat men føler jeg ikke trenger den store da jeg har denne og den holder massevis for meg for en stund =), enkelt å lett å ta med i reise :).
Eline | 08-07-2018
Jeg ELSKER dette når jeg er ute og reiser. naked heat er et av mine go to så dette er helt perfekt.

Mer Informasjon

Dette er en hot liten palett. Urban Decay’s Naked Petite Heat er en kompakt øyenskyggepalett som inneholder seks helt nye brente nøytrale farger inspirert av UDs 12-fargers Naked Heat palette. Med fem matte farger for øyelokk, folder og linjer, pluss en halvmatt fremhevende farge, har paletten alt du trenger for å skape en look som spenner fra varmt og mykt til direkte flammende
Den ultrakompakte emballasjen ble laget for reise og passer i den minste vesken din. Men ikke la størrelsen lure deg - paletten inneholder øyenskygge-refills i samme størrelse som UDs legendariske øyenskygger samt et speil. Dekorert med brennende roser blir dette hete produktet din go-to palett.
Bruk den enkelte farge alene eller kombiner dem med favorittskyggene dine for å skape en brennende het øyelook. Sjekk ut Hot Spell, en matt terracotta, og Strike, en fyldig rødbrun. Har du lyst til å gå helt opp i flammer? Prøv Wild Thing, en brent oransj skygge, eller Heist, en fyldig cayenne for ekstra spice. Og det beste er at du kan bruke disse matte nyansene som base sammen med 12-skyggespaletten Naked Heat.
Fordi du fortjener en skygge som virkelig varer og som ikke drysser eller fader ut, inneholder alle nyansene i Naked Petite Heat UDs Pigment Infusion System ™ den karakteristiske blandingen av ingredienser som gir hver skygge fløyelsmyk konsistens, intens farge og kombineringsevne.
Skygger inkludert:
Inhale (kremet demi-matt)
Vibrate (myk, nøytral matt)
Hot Spell (matt terracotta)
Wild Thing (matt brent oransj )
Heist (fyldig, matt cayenne)
Strike (fyldig rød-brun matt)
Urban Decay er fremstilt på 100 % dyrevennlig måte.
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331