Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Urban Decay Petite Heat Palette

Vurderinger
Pris
285 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Petite Heat Palette
p90169732
v90169733
Urban Decay
NOK
285
Urban Decay Naked Petite Heat Palette. Dette er en hot liten palett. Urban Decay’s Naked Petite Heat er en kompakt øyenskyggepalett som inneholder seks helt nye brente nøytrale farger inspirert av UDs 12-fargers Naked Heat palette. Med fem matte farger for øyelokk, folder og linjer, pluss en halvmatt fremhevende farge, har paletten alt du trenger for å skape en look som spenner fra varmt og mykt til direkte flammende
Den ultrakompakte emballasjen ble laget for reise og passer i den minste vesken din. Men ikke la størrelsen lure deg - paletten inneholder øyenskygge-refills i samme størrelse som UDs legendariske øyenskygger samt et speil. Dekorert med brennende roser blir dette hete produktet din go-to palett.
Bruk den enkelte farge alene eller kombiner dem med favorittskyggene dine for å skape en brennende het øyelook. Sjekk ut Hot Spell, en matt terracotta, og Strike, en fyldig rødbrun. Har du lyst til å gå helt opp i flammer? Prøv Wild Thing, en brent oransj skygge, eller Heist, en fyldig cayenne for ekstra spice. Og det beste er at du kan bruke disse matte nyansene som base sammen med 12-skyggespaletten Naked Heat.
Fordi du fortjener en skygge som virkelig varer og som ikke drysser eller fader ut, inneholder alle nyansene i Naked Petite Heat UDs Pigment Infusion System ™ den karakteristiske blandingen av ingredienser som gir hver skygge fløyelsmyk konsistens, intens farge og kombineringsevne.
Skygger inkludert:
Inhale (kremet demi-matt)
Vibrate (myk, nøytral matt)
Hot Spell (matt terracotta)
Wild Thing (matt brent oransj )
Heist (fyldig, matt cayenne)
Strike (fyldig rød-brun matt)
Urban Decay er fremstilt på 100 % dyrevennlig måte.
Farge:
Multi
EAN:
3605971766725

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

Basert på 7 omtaler
Les mer
J
Jorunn Johansen
04-04-2020
Like (0)
M
Marthe
25-02-2019
Like (0)
C
Caroline
31-07-2018
Like (0)

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331