Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
NYHET

Urban Decay Naked Ultra Violet Palette

Vurderinger
Pris
525 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Naked Ultra Violet Palette
p94018452
v94018453
Urban Decay
NOK
525
Urban Decay Naked UltraViolet Eyeshadow Palette er en øyenskyggepalett med 12 spreke lillanyanser og nøytrale ferskentoner, som spenner fra silkemyke og matte til skimrende og metalliske nyanser, samt en holografisk transformerende farge.
Den hyperpigmenterte øyenskyggepaletten har nyanser fra nøytrale ferskentoner, lavendel og fiolett, til mørke lillatoner. Naked UltraViolet kommer med et speil i full størrelse og en dobbeltsidig børste. For en mykere hverdagslook med et hint av farge, bruk de syv fargene fra venstre til høyre. Bruk de fem mørkere tonene til for å skape en lilla smokey eye.
For ekstra intensitet kan du kombinere med våre 24/7 Glide-on Eyeliner Pencils. Avslutt med Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray, som setter din look og holder sminken på plass i opp til 16 timer.
Vekt:
255 g
EAN:
3605972331304

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331