Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Naked Heat Palette
Naked Heat Palette
Naked Heat Palette
Naked Heat Palette
Naked Heat Palette
Naked Heat Palette
Naked Heat Palette
ONLY AT KICKS

Naked Heat Palette

Urban Decay

Hvis du synes at Urban Decays Naked-paletter har vært hotte til nå, fortsett med det – den nyeste versjonen går enda et skritt videre.
495 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Naked Heat Palette
p89763030
v89763031
Urban Decay
NOK
495

Omtaler

Solveig | 30-09-2019
Amazing! Disse fargene kler alt og alle, jeg har brune øyne og lysebrunt hår. Øyenskyggene er lett å jobbe med og skimmer fargene drysser ikke. Anbefales!
M | 13-05-2019
Liker veldig godt fargene og kvaliteten
Kamilla | 13-05-2019
Elsker dette palettet! Har mange øyenskyggepaletter, men ender alltid opp med å bruke dette. Det har perfekte varme toner både til hverdags og til fest! Veldig mange forskjellige kombinasjoner av skyggene som gjør at man kan være kreativ med det også, og ikke ender opp med samme look hver gang.

Mer Informasjon

Hvis du synes at Urban Decays Naked-paletter har vært hotte til nå, fortsett med det – den nyeste versjonen går enda et skritt videre. La oss presentere Naked Heat, UDs hotteste Naked-palett hittil.
Gi etter for varmen med 12 helt nye, kan-ikke-leve-uten, nøytrale ravnyanser – med varme toner i brunt, brent oransje og rik sienna. Denne paletten tar Naked i en helt ny retning som UDs mest nyansestyrte palett noensinne. Fra skygger i matt rødbrun og skimrende kobber til en dyp, skiftende tone i bronse. Denne paletten har alt du trenger for å skape en flott dagmakeup, en mer intens, sotet kveldsmakeup og alt imellom.
Nyansene ser vanvittig flotte ut på alle hudtoner, og snakk om varme. En Fuego, en matt rød, ser fantastisk ut i globallinjen eller på øyelokket. Ember kommer raskt til å bli din nye favorittnyanse for perfekte, varme, sotede øyne. Du kommer ikke til å få nok av Scorched, en dyp metallic-rød med gullskimmer, og Dirty Talk, en utrolig vakker brent metallic-rød.
Hver nyanse i Naked Heat er fremstilt med UDs Pigment Infusion System™, den patentbeskyttede blandingen av ingredienser som gir hver nyanse en silkemyk konsistens, rik farge samt enestående holdbarhet og blandbarhet. Med farger som disse kommer du til å bli inspirert til å legge en perfekt sunset-makeup, og formelen gjør det lett å nyansere skyggene som en proff.
Naked Heat har alt du trenger, uansett om du er «naked» på kontoret, hos partneren din eller i 10 000 meters høyde, og kommer med et speil i full størrelse og en dobbeltsidig børste. Den ovale børsten er perfekt for lett og sømløs nyansering. Bruk den vinklede børsten for en presis påføring ved globallinjen.
Nyanser:
Ounce (skimrende elfenbenhvit)
Chaser (lys nude matt)
Sauced (myk terrakotta matt)
Low Blow (brun matt)
Lumbre (skimrende kobber med skiftende gull- og perlenyanse)
He Devil (brent rød matt)
Dirty Talk (brent metallic-rød)
Scorched (dyp metallic-rød med gullskimmer)
Cayenne (dyp terrakotta matt)
En Fuego (vinrød matt)
Ashes (dyp rødbrun matt)
Ember (dyp kobber-vinrød metallic)
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331