Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Naked Basics
ONLY AT KICKS

Naked Basics

Urban Decay

Urban Decay har laddat den multifunktionella MATTE-paletten med sex naturliga färger som alla kvinnor behöver i sin makeuparsenal.
285 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maja | 30-04-2019
Veldig dusty, mye fallout og særlig den svarte er utrolig dårlig pigmentert. Den lyse med skimmer går i oppløsning etter en kort tid. Kan ikke sammenlignes med naked original palettet i kvalitet.
Emilie | 26-04-2019
Har brukt denne masse til hverdag. Helt knall til det bruket!
Silje | 11-03-2018
Perfekt til hverdagssminken eller å ha med seg når en reiser, elsker dette palettet + det går aldri tom!

Mer Informasjon

Urban Decay har laddat den multifunktionella MATTE-paletten med sex naturliga färger som alla kvinnor behöver i sin makeuparsenal. Paletten innehåller allt du behöver för att skapa en mjuk och neutral ögonmakeup med en matt finish - inklusive fyra exklusiva färger.
Färgerna innehåller mer pigment än traditionella matta ögonskuggor och glider lätt över huden med en lyxigt silkesmjuk känsla. Den innehåller även en semimatt färg, Venus, som har en diskret satinfinish perfekt för att ljusa upp och skapa dimension.
Paletten är liten med ögonskuggorna på insidan har den allt som behövs. Färgerna innehåller Pigment Infusion System™, den patentskyddade blandningen ingredienser som gör ögonskuggorna perfekta för att tona ut med en sammetslen konsistens, intensiv färg och fantastisk hållbarhet.
Venus (offwhite med semi-matt finish), Foxy (krämigt gulgrå med matt finish), Walk of Shame (ljus nude med matt finish), Naked2 (gråbrun med matt finish), Faint (dämpat brun med matt finish) och Crave (djupt mörkbrunsvart med matt finish).
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331