Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Moondust Eyeshadow Cosmic
Moondust Eyeshadow Cosmic
ONLY AT KICKS

Moondust Eyeshadow Cosmic

Urban Decay

Den mest sofistikerte øyenskyggen på markedet! Moondust er en øyenskygge i silkemyke, glitrende og vakre farger som holder lenge.
205 kr
Cosmic
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Moondust Eyeshadow
p88292031
v88366273
Urban Decay
NOK
205

Omtaler

Zainab | 13-05-2019
Kjøpt den i fargen Space Cowboy, Sååå fin.
Gunn | 10-03-2018
Spennende glitterøyenskygge som gir øyemakeupen det lille ekstra! Anbefaler spesielt fargen Midnight Cowboy (gull/beige glitter) og Solstice (grønt glitter med en rød base). Påfør dem gjerne med en fuktet makeupbørste eller over en kremet base/glitterprimer (nyx) for best effekt!
Lisa | 30-08-2017
Veldig pigmenterte og fine øyenskygger😍

Mer Informasjon

Den mest sofistikerte øyenskyggen på markedet! Moondust er en øyenskygge i silkemyke, glitrende og vakre farger som holder lenge. Lett skimmer i perfekt kombinasjon med forførende farger med metallglans gir en vakker look med en nesten uvirkelig effekt.
Takket være ny teknologi gir Moondust en fantastisk og revolusjonerende effekt. Øyenskyggen glir lett over huden og skaper en elegant intensitet med vakker glans og glød. Resultatet? En forførende look med dybde – du kommer garantert til å få oppmerksomhet!
Farge:Sølv
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331