Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Eyeshadow Summer Collection Riff
ONLY AT KICKS

Eyeshadow Summer Collection Riff

Urban Decay

Urban Decay Eyeshadow har en lett og fløyelsmyk konsistens med intens farge, som holder i timevis uten å legge seg i de fine linjene. Det beste med produktet?
200 kr
Riff
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eyeshadow Summer Collection
p88435568
v88435570
Urban Decay
NOK
200

Omtaler

Ingvild | 10-03-2016
Har fargen Lounge, og den er sååå kul! Virkelig en spesiell øyenskygge! Denne krever dog en base for å komme til sin rett. Uten noen form for primer er skyggen veldig lite pigmentert og sitter dårlig. En primer løser dette problemet, skyggen sitter lenge og fargene kommer til sin rett. Lounge (skinnende grønn og brun) kommer aller best til sin rett med en sort kajal som base.

Mer Informasjon

Urban Decay Eyeshadow har en lett og fløyelsmyk konsistens med intens farge, som holder i timevis uten å legge seg i de fine linjene. Det beste med produktet? Øyenskyggen fås i alle tenkelige farger, noe som gir deg muligheten til å velge din foretrukne farge og finish.
De fløyelsmyke formlene inneholder Urban Decays Pigment Infusion System™. Den patentbeskyttede formelen gir vakker farge som holder lenge. Og resultatet? Intens farge! Farge som holder hele dagen. Glitrende og glamorøs finish. Fløyelsmyk farge, som kan bygges opp til ønsket intensitet og enkelt tones ut.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331