Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Eyeshadow Sin
Eyeshadow Sin
ONLY AT KICKS

Eyeshadow Sin

Urban Decay

Urban Decay Eyeshadow har en lett og silkemyk konsistens med intens farge som holder i timesvis uten å legge seg i de fine linjene.
200 kr
Sin
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eyeshadow
p88292347
v88292375
Urban Decay
NOK
200

Omtaler

Karina KM | 02-03-2017
Liker UD sine øyenskygger, disse er fine og pigmenterte. Har blant annet fargene: Blackout, X, Last call, Mildew og Mushroom :)
Sandra | 21-02-2017
Har Sellout, den erveldig godt pigmentert! Jeg elsker å bruke den i inner corner highlight men også highlighter! Super bra øyeskygge :)
M | 29-01-2017
Denne stripet seg, og når d regnet så smittet den en del av. Det positive var at den passet godt som øyenbryns farge

Mer Informasjon

Urban Decay Eyeshadow har en lett og silkemyk konsistens med intens farge som holder i timesvis uten å legge seg i de fine linjene. Det aller beste med produktet er at øyenskyggene finnes i alle mulige farger, slik at du kan velge den fargen og finishen du vil ha.
Den silkemyke skyggen inneholder den patenterte formelen Urban Decays Pigment Infusion System™, som gir en vakker og holdbar farge. Resultatet? Intens farge! Farge som holder hele dagen. Glitrende og glamorøs finish. Silkemyk farge som kan bygges opp til ønsket intensitet og enkelt tones ut.
Fås med fem ulike finisher: skimmer, duotone, matt, sateng og glitter.
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331