Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

24/7 Glide-On Eye Pencil Love Drunk
24/7 Glide-On Eye Pencil Love Drunk
ONLY AT KICKS
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

24/7 Glide-On Eye Pencil Love Drunk

Urban Decay

24/7 Glide-On Eye Pencil har en kremet, holdbar, prisvinnende OG vannfast formel. Er uten tvil den beste øyenblyant på markedet!
200 kr
Love Drunk
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

24/7 Glide-On Eye Pencil har en kremet, holdbar, prisvinnende OG vannfast formel. Er uten tvil den beste øyenblyant på markedet! Urban Decays fløyelsmyke 24/7-formel har en kremet konsistens under påføring (varer ca. 30 sekunder), fargen tørker deretter og holder hele dagen. Aldri før har en så kremet og vannfast øyenblyant hatt en så fantastisk holdbarhet. Den avanserte og vannfaste formelen inneholder 50 % fuktgivende ingredienser (bl.a. jojobaolie, E-vitamin og bomullsfrøolje). 24/7 Eye Pencils glir lett over huden med holdbar og vakker farge.
Farge:Lilla
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331