Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Moondust Eyeshadow Zodiac: mattsvart med blågrön metallglans
Moondust Eyeshadow Zodiac: mattsvart med blågrön metallglans

Moondust Eyeshadow Zodiac: mattsvart med blågrön metallglans

Urban Decay

Den mest sofistikerade ögonskuggan på marknaden! Moondust är en ögonskugga i silkesmjuka, glittrande och vackra färger som håller länge.
190 kr
Zodiac: mattsvart med blågrön metallglans

Omtaler

Gunn | 10-03-2018
Spennende glitterøyenskygge som gir øyemakeupen det lille ekstra! Anbefaler spesielt fargen Midnight Cowboy (gull/beige glitter) og Solstice (grønt glitter med en rød base). Påfør dem gjerne med en fuktet makeupbørste eller over en kremet base/glitterprimer (nyx) for best effekt!
Lisa | 30-08-2017
Veldig pigmenterte og fine øyenskygger😍
Karina KM | 18-02-2017
Utrolig pigmenterte og fine øyenskygger! Har fargene Solstice, Space cowboy, Cosmic, Zodiac, Scorpio og Moonspoon, og de er kjempefine :) Gir best restultat hvis man bruker glitterprimer eller lignende, og at man ''tapper'' øyenskyggen på øyenlokket.

Mer Informasjon

Den mest sofistikerade ögonskuggan på marknaden! Moondust är en ögonskugga i silkesmjuka, glittrande och vackra färger som håller länge. Lätt skimmer i perfekt kombination med förföriska färger med metallglans ger en vacker look med en nästan overklig effekt.
Tack vare ny teknik ger Moondust en fantastisk och revolutionerande effekt. Ögonskuggan glider lätt över huden och skapar elegant intensitet med vacker glans och glöd. Resultatet? En förförisk look med djup - du kommer garanterat få uppmärksamhet!
Farge:Grønn
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331