Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Razor Sharp Liquid Liner Fireball

Razor Sharp Liquid Liner Fireball

Urban Decay

En flytende eyeliner som er enkel å påføre. Razor Sharp har en tynn og fleksibel pensel som kan legges som en tynn linje eller bygges opp til en mer markant linje etter eget ønske.
220 kr
Fireball

Omtaler

Gunn | 10-03-2018
Jeg har nesten alle fargene, for de her er så fine og gir øyemakeupen det lille ekstra i forhold til en svart eyeliner, og de er enkle å påføre og sitter hele dagen! Anbefaler spesielt Goldrush (gull eyeliner), Fireball (rød metallisk), Chaos (knallblå), Revolver (gunmetal),Snakebite (bronze), Intergalactic (metallisk rosa) <3
Charlotte | 08-03-2018
Fantastisk eyeliner, flotte farger og sitter så mye bedre enn noen andre linere, (vær obs på at du må ha en virkelig god eye make up remover)
Ingrid Jøssang | 18-11-2016
Jeg vant en av disse i en konkurranse, og jeg elsker den! Det ender selvfølgelig med at jeg kommer til å kjøpe flere farger. Det er enkelt å få en tynn og presis linje, den tørker fort og flytter seg ikke på meg. Tommel opp!

Mer Informasjon

En flytende eyeliner som er enkel å påføre. Razor Sharp har en tynn og fleksibel pensel som kan legges som en tynn linje eller bygges opp til en mer markant linje etter eget ønske. Den har en vannfast formula som sitter godt uten å smitte av, men er enkel å fjerne med sminkefjerner når det er tid for det.
Farge:Rød
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331