Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Brow Beater Taupe
Brow Beater Taupe
ONLY AT KICKS

Brow Beater Taupe

Urban Decay

Den ekstra tynne øyenbrynsblyanten og børsten til Brow Beater er den perfekte nødløsningen for øyebryn (selv når du er på farten).
215 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brow Beater
p88543140
v88543141
Urban Decay
NOK
215

Omtaler

Linn | 25-07-2018
Er kjempefornøyd med denne i taupe! (Medium brown var litt for myk for min smak). Liker brynskosten veldig godt, da du kan bruke den nesten som et hviskelær om fargen blir for drøy. Her kan du velge selv hvor intens farge du vil ha, og om hårstrøk eller straight up fyll er metoden din. Kommer definitivt til å fortsette og kjøpe denne, da den slår pomader og pudder lenge før de når målstreken. Det raskeste og letteste brynsproduktet jeg har hatt kloa i. Og frøken brynløs (så blonde hår at de ikke vises) har prøvd dem alle! Varme følelser svirrer for denne
S | 01-03-2017
Min alfa og omega for bryna. Ikke en smule skummelt å begi seg ut på dette steget i prosessen etter at jeg kom over denne. Anbefales!
Hedda Egerdahl | 16-02-2017
Elsker denne! Er ikke for pigmentert/mørk, som jeg opplever at mange andre øyenbrynsprodukter er. Kan lett bygges opp, og samtidig gi et fint og naturlig resultat. Elsker at den er så tynn og presis. Fargen taupe er perfekt for oss blondiner, dog mye lysere i fargen enn samme fargenavn fra diverse andre merker.

Mer Informasjon

Den ekstra tynne øyenbrynsblyanten og børsten til Brow Beater er den perfekte nødløsningen for øyebryn (selv når du er på farten). Urban Decays holdbare og vannfaste formel gir et glatt og jevnt resultat, mens den presise mikrotuppen gjør det enkelt å gjenskape det naturlige utseendet til ekte hår.
Det som gjør Brow Beater bedre enn andre blyanter, er den unike teksturen som gir et ideelt lag med farge, som varer dagen lang. Finnes i fire allsidige farger: Brungrå, nøytral brun, varm brun og svart.
Brow Tamers er en fantastisk øyebrynsgel som holder brynene på plass. Bruk blyanten til Brow Beater til å fylle og forme øyenbrynene, deretter gre og glatte med gelbørsten.
UD har til og med fylt Brow Tamer med fuktighetsgivende ingredienser som vitamin E, arganolje og kokosnøttolje.
Tips: Hvis du vil ha en look, påfylling eller form som ser mer dramatisk ut med Brow Beater, legger du bare på mer dimensjon med Urban Decays Brow Tamer øyenbryngelé med godt hold.
0,05 g VEKT/NETTOVEKT. 0,001 oz
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331