Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Urban Decay Vice Lip Chemistry Viral

Vurderinger
Velg farge
Viral
Pris
215 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Urban Decay Vice Lip Chemistry er en høyglansig og lett leppetint som tilpasser seg din egen leppefarge og skaper en nyanse som er unik for din tone.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vice Lip Chemistry
p94003968
v94003978
Urban Decay
NOK
215
Urban Decay Vice Lip Chemistry er en høyglansig og lett leppetint som tilpasser seg din egen leppefarge og skaper en nyanse som er unik for din tone.
Urban Decay Vice Lip Chemistry er lett med en balmlignende tekstur som gir en følelse av fuktighet på leppene. Den vannavstøtende fargen tilpasser seg deg; den tilpassede nyansen fremkalles helt etter bare noen få minutter, og varer i opptil 5 timer. Den veganske formulaen* er myk og glansig (men aldri klissete!). *Uten ingredienser og biprodukter av animalsk opprinnelse.
Som en del av Stay Naked-kolleksjonen, er produktene i Vice Lip Chemistry designet til å smigre alle hudtoner. Fra avslappende nøytraler med Low Key (rosa-nude) og Heavy (blek nude), til skarpe fargetoner som Streak (korallrosa) og 21 (kald rød), så finnes det en nyanse som passer til enhver stemning. Tips for anvendelse: for å få farge uten gloss, påfør Lip Chemistry og vent i noen minutter. Tørk deretter av det glinsende øverste laget av produktet, og du sitter igjen med kun fargen.
Volum:
4 ml
EAN:
3605972043085

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331